divendres, 31 de gener del 2014

CARROSSES SANT ANTONI

Just després de les vacances de nadal  5è i 6è ja es va posar en marxa per fer una carrossa per desfilar el dia 19 de gener.
Pensant i pensant varen sortir dues idees. Aquí teniu el resultat
LA BODEGUETA I SA FÀBRICA DE CAPELLS




dilluns, 27 de gener del 2014

SETMANA TENYIDA DE VERD





L'Assemblea de Docents ha convocat, del 27 al 31 de gener, una “setmana verda” a tots els centres educatius de les Illes Balears. Els docents fan una crida a tota la comunitat educativa perquè la protesta es converteixi en un símbol de “dignitat i solidaritat”.

Els docents asseguren que aquesta mesura reivindicativa és la primera resposta “davant els nous expedients injusts i davant les coaccions perquè no es duguin camisetes verdes als centres”. Amb tot, segon afirmen, el principal objectiu és “defensar la dignitat de la comunitat educativa i demostrar que la solidaritat segueix més viva i vigent que mai”.

Al marge de l'Assemblea, els diferents col·lectius educatius animen a tothom a lluir les camises verdes, així com altres peces de vestir. També reclamen que es decori el centre de verd. Els docents, que volen demostrar que el Govern Bauzá “no ens farà viure amb por”, asseguren que durant la darrera setmana s'ha demostrat que la Conselleria d'Educació “actua amb l'única intenció de generar incertesa i confusió”.

L'Assemblea adverteix que la lluita del col·lectiu docent “de cada vegada es fa més forta” i que continuaran defensant la dignitat d'una “educació de qualitat”. També defensaran els docents que pateixen “la repressió d'un govern arbitrari”.
Protesta a la UIB
S'espera que la intensitat de les mostres de rebuig a la tàctica emprada per Educació amb els directors vagi cap amunt a mesura que avanci la setmana. Una jornada clau serà el proper dijous, 30 de gener, dia en el qual es commemora el Dia Escolar de la No Violència.
Aquell mateix dia, el verd tornarà a tenyir previsiblement el campus universitari de la carretera de Valldemossa. En aquest sentit la Plataforma Unitària en Defensa de la Universitat Pública de les Illes (PUDUP) anima a tothom que ho vulgui a concentrar-se a les 13.30 hores davant l'edifici Ramon Llull.